TEAM BAUHAUS

Svensk Friidrott är ett av Sveriges absolut största idrottsförbund med drygt 600 000 medlemmar spridda över runt 1 000 olika idrottsföreningar. Dessutom har mer än var tionde svensk löpning som motionsform. Föreningen arbetar efter värdegrunden att alla, tillsammans, ska kunna utmana sig själva och varandra, rättvist och ärligt.

Friidrotten är en av de största och mest populära idrotterna i landet för både utövare och publik, ungdomar och seniorer, män och kvinnor. Friidrotten i Sverige har dessutom fått ett uppsving på senare år, bland annat genom ett engagerat samarbete med BAUHAUS – exempelvis genom BAUHAUS-galan som anordnas på Stockholms Stadion varje sommar.

FINNKAMPEN

Den 24-25 augusti hålls världens största derby mellan Sverige och Finland på Stockholms Stadion. Kampen består av 18 individuella grenar för herrar och damer med 3 deltagare per land per gren. Detta gör att det blir ett landslag på hela 108 personer. Det kommer att bli en folkfest utan dess like. Du kommer väl?

CTA: ”Köp dina biljetter här”. https://finnkampen.se/biljetter/

Läs mer

BAUHAUS GALAN 2020

Läs mer

BAUI MINI FRIIDOTTSKOLA

BAUIS Mini Friidrottsskola är ett koncept framtaget för barn mellan 6-11 år i syfte att främja och motivera barn till ökad aktivering och rörelse. Friidrottsskolan innebär en fyrkamp där barnen får testa på friidrott under lekfulla former.

17027+ nöjda kunder!

24833 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…