Information angående Coronaviruset Covid-19

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Vi vill få människor i rörelse och uppmuntra till ett hälsosammare liv.
Genom vårt samarbete med Friidrottsförbundet är detta möjligt.

När avtalet tecknades tillsammans med Friidrottsförbundet 2013 var friidrotten en ganska ny arena för oss. Under resans gång har det utkristalliserats att BAUHAUS som företag och varumärke passar väldigt bra för friidrotten och vice versa. Friidrotten är vad vi vill att all sport ska vara. Lättillgänglig, ej exkluderande och vara för alla. Vi har sen start sett mycket potential i Friidrottsförbundet framåt och vill gärna vara med på den resan.  

Friidrotten är en av de största och mest populära idrotterna i landet för både utövare och publik, ungdomar och seniorer, män och kvinnor. Friidrottssverige har dessutom fått ett uppsving på senare år, bland annat genom ett engagerat samarbete med BAUHAUS – genom exempelvis BAUHAUS-galan som anordnas på Stockholms Stadion varje sommar.

På friidrottssidan har vi flera stora och heta namn så som världsmästaren och diskuskastaren Daniel Ståhl, Angelica Bengtsson, stavhoppare som slog svenskt rekord i VM-finalen 2019, men också Armand Duplantis, 19-åringen som redan nu vid sin unga ålder tagit både VM-silver och EM-guld i stavhopp.
Erica Kinsey, Fanny Roos, Thobias Montler och Khaddi Sagnia är andra exempel på stora och lovande svenska friidrottare som ligger bakom flera fina prestationer och medaljer. Vi ser framemot att följa deras resa framöver! 

FINNKAMPEN

 

 

Finnkampen hade premiär 1925 och har genom åren vuxit till en stor prestigekamp mellan Sverige och Finland. Landskampen genomförs vartannat år i Sverige och vartannat år i Helsingfors och stämningen är hög när det krigas om varje poäng. Det unika med Finnkampen är att det är den enda idag levande landskampen i friidrott i världen.

 

BAUIS MINI FRIIDROTTSSKOLA
BAUIS Mini Friidrottsskola är ett koncept framtaget av Svenska Friidrottsförbundet och BAUHAUS. ochär en fyrkamp där barn 6 – 11 år får testa på friidrott under lekfulla former. Grenarna är tagna från Internationella Friidrottsförbundets koncept Kids' Athletics och består av både kast, hopp och löpning.

I fyrkampen tävlar barn lagvis i grenar som är framtagna för just barn. Inga förkunskaper för varken ledare eller deltagare krävs för deltagande.


Aktiviteten riktar sig till dig som vill: 
  • Erbjuda en testa-på aktivitet för barn

  • Anordna en rastaktivitet i skolan

  • Erbjuda en kring-aktivitet för barn som är för unga för att delta på friidrottstävlingen

För beställning, kontakta Frida Hogstrand med information gällande:

- Antal paket

- Leveransadress

- Faktureringsadress (pappersfaktura)

- Kontaktperson och tillhörande telefonnummer (för SMS-avisering)

23382+ nöjda kunder!

31687 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…