Företagare? Logga in eller bli företagskund här.

Vi vill få människor i rörelse och uppmuntra till ett hälsosammare liv. Genom vårt samarbete med Svensk Friidrott är detta möjligt. 2013 gick BAUHAUS in som huvudsponsor till Svenska Friidrottsförbundet och är idag otroligt stolta över att få vara med på resan att bygga svensk friidrott framåt. 

"FRIIDROTTEN ÄR VAD VI VILL ATT ALL IDROTT SKA VARA"

När avtalet tecknades med Svenska Friidrottsförbundet 2013 var friidrotten en ganska ny arena för oss. Under resans gång har det utkristalliserats att BAUHAUS som företag och varumärke passar väldigt bra för friidrotten och vice versa. Friidrotten är vad vi vill att all sport ska vara. Lättillgänglig, ej exkluderande och vara för alla. Vi har sen start sett stor potential i Svensk Friidrott och vill gärna vara med på resan framåt.  

BAUHAUS-GALAN


Friidrotten är en av de största och mest populära idrotterna i landet för både utövare och publik, ungdomar och seniorer, män och kvinnor. Friidrottssverige har dessutom fått ett uppsving på senare år, bland annat genom ett engagerat samarbete med BAUHAUS – genom exempelvis BAUHAUS-galan som anordnas på Stockholms Stadion varje sommar.

BAUIS MINI FRIIDROTTSSKOLA
2019 tog BAUHAUS tillsammans med Svenska Friidrottsförbundet fram konceptet BAUIS Mini Friidrottsskola. BAUIS Mini Friidrottsskola är ett koncept framtaget för barn mellan 6-11 år i syfte att främja och motivera barn till ökad aktivering och rörelse.
Friidrottsskolan innebär en fyrkamp där barnen får testa på friidrott under lekfulla former. Aktiviteten riktar sig till Er som vill erbjuda en testa-på aktivitet för barn och fungerar utmärkt som en del av en verksamhet eller som en fristående aktivitet för både föreningar eller rastaktivitet i skolor.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…