Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

SVERIGE I RÖRELSE

Precis som vi finns och supportar flera stora förbund så finns vi också ute på ett antal stora event runt om i Sverige. Från STHLM10 i Rålambshovsparken till Blodomloppet i Umeå.
Vi älskar event och vill självklart vara en del av event-Sverige. Ofta finns vi på plats med aktiveringar och tävlingar. 

BLODOMLOPPET

Blodomloppet är ett motionslopp som arrangeras på 17 orter runt om i landet. Syftet är att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främja en hälsosam livsstil. Promenera, jogga eller spring 5 eller 10 kilometer tillsammans med vänner och arbetskamrater.

Blodomloppets syfte är att uppmärksamma och manifestera behovet av blodgivning samt att främja en hälsosam livsstil. På geblod.nu kan du läsa mer om hur du blir blodgivare. 

STHLM 10

STHLM10 är det heta 10-kilometers loppet mitt i stan som från start blev en succé. Du springer Riddarfjärden runt. Start och mål ligger i Rålambshovsparken. 

STHLM10 är ett perfekt motionslopp under vårkanten där vi deltagit inte bara som sponsor utan även som deltagare tillsammans med vår personal. 
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…