FOTBOLLSFÖRBUNDET

Blackstenius avgörande mål och Lindahls räddning mot Tyskland i VM 2019, Zlatans cykelspark i vänskapsmatchen mot England och Tomas Ravellis räddning i VM 1994. När den svenska landslagströjan sätts på och turneringarna är igång är det svårt att inte bli engagerad. Det är gråt, skratt, förtvivlan och gåshud. Fotbollens kraft är svårt att förneka. På både dam och herr sidan har vi starka lag, tätt följt av juniorer som är krigare in i själen. Vara med och stötta och bygga den nationalsport som fotboll är, är en ära. Vi är stolt National partner till Fotbollsförbundet.

DAMER

De svenska damerna har sedan 2003 legat högt upp på världsrankningen. På meritlistan finns bland annat OS-medalj 2016, delat brons i EM 2013, men det var framförallt sommarens mästerskap som satte damerna på kartan där vinsten mot Tyskland fick hela svenska folket att jubla. Damerna kämpade sig vidare och kammade hem i bronsmedalj i en riktigt gåshuds-match mot England mot Det är med stolthet som vi tackar av damerna för detta mästerskap. Vi tar sikte på EM 2021 för att återigen bevittna fotboll i världsklass.

Läs mer

HERRAR

Förra årets mästerskap var en nagelbitare. Hela Sverige stannade upp när slutsignalen ljöd och vinsten mot Schweiz var ett faktum. Ett stolt Sverige stod bakom ett stolt landslag även när det blev en förlust mot England i kvartsfinalen. Nu ställer vi i siktet på EM och framförallt nästa kvalmatch den 18 november där Sverige möter Fäöarna. 

Läs mer

17027+ nöjda kunder!

24833 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…