Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

Blackstenius avgörande mål och Lindahls räddning mot Tyskland i VM 2019, Zlatans cykelspark i vänskapsmatchen mot England och Tomas Ravellis räddning i VM 1994. När den svenska landslagströjan sätts på och turneringarna är igång är det svårt att inte bli engagerad. Det är gråt, skratt, förtvivlan och gåshud. Fotbollens kraft är svårt att förneka.

På både dam- och herrsidan har vi starka lag, tätt följt av ungdomar som är krigare in i själen. Att vara med och stötta och bygga den nationalsport som fotboll är, är en ära.

Vi är stolt Nationell partner till Fotbollförbundet.

Det svenska damlandslaget har sedan 2003 legat högt upp på världsrankningen. På meritlistan finns bland annat OS-medalj 2016, delat brons i EM 2013, men det var framförallt sommarens mästerskap som satte damerna på kartan där vinsten mot Tyskland fick hela svenska folket att jubla.

Damerna kämpade sig vidare och kammade hem i bronsmedalj i en riktigt gåshuds-match mot England mot Det är med stolthet som vi tackar av damerna för detta mästerskap.

Vi tar tillsammans sikte på EM 2022 för att återigen bevittna fotboll i världsklass.

Förra årets mästerskap var en nagelbitare. Hela Sverige stannade upp när slutsignalen ljöd och vinsten mot Schweiz var ett faktum.

Ett stolt Sverige stod bakom ett stolt landslag även när det blev en förlust mot England i kvartsfinalen.BAUHAUS gick in som nationell partner till Svenska Fotbollförbundet våren 2019 och ser det som en självklarhet vars ambition är att bygga svensk idrott på både gräsrots- och elitnivå. Fotbollens unika särställning och position inom svensk idrott tillsammans med SvFFs långsiktiga värderingsdrivna arbete, såsom initiativet ”Alla är olika, olika är bra”, har varit en avgörande faktor i BAUHAUS beslut om att bli Nationell partner.
Idag är vi på BAUHAUS otroligt stolta över vårt samarbete med Svenska Fotbollförbundet. Samtidigt som vi är väldigt stolta över att få stå bakom och stötta dagens samt morgondagens fotbollsstjärnor.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…