Företagare? Logga in eller bli företagskund här.

Städlandslaget – landslaget där alla kan vara med!

2022 startade vi ett samarbete med Idrottens miljöorganisation – Städa Sverige. Samarbetet som sträcker sig över både Sverige och Norge innebär att BAUHAUS tillsammans med idrottsungdomar i alla städer där vi har varuhus gör en kraftansamling mot skräpet.

Samarbetet innebär att idrottsungdomar får städuppdrag i sitt närområde där de under 3 timmar plockar skräp längs med till exempel gångvägar, i parker, vid sjöar och vattendrag. Genom sin städning får lagen en ersättning till lagkassan som gör att de kan fortsätta att planera för framtiden tillsammans i laget.

Genom samarbetet med Städa Sverige och landets idrottsungdomar tar vi ansvar för miljön, men även för den sociala hållbarheten i lagen.

Under 2022 deltog närmare 1800 idrottsungdomar som tillsammans plockade över 1000 säckar med skräp som hamnade på återvinningsstationen i stället för i naturen och i våra vatten.

Det här är Städa Sverige

Städa Sverige är idrottens miljöorganisation, med ideella idrottsförbund som medlemmar. Vi har som syfte att bidra till ungdomsidrottens finansiering genom att organisera och erbjuda städprojekt i utomhusmiljöer. Deltagarna får en utbildning inför arbetet och en ersättning för utfört arbete.

Städa Sverige skapar engagemang: Hos ungdomar, som gör en konkret insats för närmiljön och samtidigt tar ett steg mot förverkligandet av drömmar om resor, läger och fortsatt idrottande.

Vi skapar också engagemang i de företag och organisationer som stöttar verksamheten finansiellt, och på det viset gör skillnad för närmiljön och bidrar till ungdomsidrotten.

Läs mer på www.stadasverige.se
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…