DN-galan bytte namn till BAUHAUS-galan 2015 och är en del av Diamond Leauge. Galan anses idag vara topp 10 bästa friidrottstävling i världen. Galan är ett bra sätt för oss på BAUHAUS att få bygga vidare på svensk idrott och i detta fall svensk friidrott. Det var på just BAUHAUS-galan som Mondo 2018 vann sin första Diamond League-seger efter en riktigt spännande fight med världsmästaren Sam Kendrick.

BAUHAUS-galan är varje sommar och har ca 10.000 besökare som kommit för att se friidrott i världsklass. På ett soligt Stockholm Stadion kan inte friidrott bli så mycket bättre menar vi.

Inom en vecka slog Armband Duplantis världsrekord vid två tillfällen. Han tillhör idag eliten inom sportvärlden och inte minst inom friidrotten. Nästa gång vi får ta del av Armband Duplantis och hans superhöjder är på BAUHAUS-galan den 24 maj. Säkra din biljett redan idag på: 

 
FAMILJEFESTIVALEN
 
 
 
 
BAUHAUS-galan och inte minst familjefestivalen har kommit att bli en återkommande succé bland våra besökande barnfamiljer som kommit och se galan. Här finns möjlighet att testa på BAUIS Mini Friidrottsskola, träffa maskoten BAUI eller hänga i vår Skaparverkstan. Familjefestivalen håller upp öppet innan galan startar och är ett perfekt ställe att ladda upp inför tävlingarna.

19653+ nöjda kunder!

27981 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…