Just nu: Fri frakt på stora delar av vårt lagerförda sortiment. Se villkor här!

Kolgrillade Ostron - New Orleans style
En riktig uppskattad smårätt att servera gästerna och detta utsökta recept passar lika bra till midsommarlunchen som till kvällsgrillningen!

RECEPT:
1 schallottenlök (finhackad)
1 vitlök (finhackad)
0,5 dl rödvinsvinäger
300 g normalsaltat smör, gärna ta bort 100 g smör och ersätta med talg
0,5 dl hackad kruspersilja
1 krm tabasco chipotle, använd mer om du vill ha starkare smak
1 msk rökig bbq sås
1 krm worshestershire sås
½ citron (saften)
1 krm grovmalen svartpeppar
1 dl ströbröd
Salt efter smak men tänk på att ostronen kan vara salta.

GÖR SÅ HÄR
- Blanda samman smöret och rulla det i plastfilm som en korv och ställ i kylen. Det smör som inte används läggs i frysen och kan användas till annat grillat eller bakpotatis.
- Öppna ostronen precis innan gästerna anländer, dofta och smaka så att de inte är skämda, lossa muskeln med en kniv.
- Skär en skiva av smöret och lägg på ostronen och ställ dem i kylen tills du är redo att grilla.
- Grilla ostronen framför gästerna och de ska bubbla när de är klara, serveras gärna med en dry martini eller en kall öl eller varför inte både och.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto