Just nu: beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Kärchers smarta Allt du behöver är en bra högtryckstvätt.
Här presenterar Kärcher den nya smarta högtrycsktvätten som snabbt kommer göra dig till ett rengöringsproffs.
Dessutom tips på vad Kärchers högtrycktvättar kan användas till och hur du lyckas med vårrengöringen!

De första smarta högtryckstvättarna någonsin

Alla känner igen känslan när man ska göra något för första gången. Det är pirrigt, nervöst och man är rädd för att göra fel. Men nu slipper du oroa dig för det. Kärchers smarta högtryckstvättar kommer att göra dig till ett rengöringsproffs på nolltid.

Rengör rätt från början så du får tid över till annat. Via Bluetooth ansluter du enkelt och smidigt din Smart Control högtryckstvätt till Kärchers Home & Garden-app.

I appen hittar du applikationsrådgivaren som ger dig praktiska tips och tricks för olika rengöringssituationer och rengöringsobjekt, som till exempel vilken trycknivå som är optimal för det du ska rengöra.

Bli ett rengöringsproffs med hjälp av Kärchers Home & Garden-app
Applikationsrådgivaren, som går att använda till både Power Control och Smart Control högtryckstvättar, ger dig praktiska tips och tricks för olika rengöringssituationer, så att du kan rengöra rätt från allra första början.

Säg hejdå till envis smuts med Boost-läget!
De nya Smart Control högtryckstvättarna har ett Boost-läge med extra kraft för de tuffaste rengöringsutmaningarna. Boost-läget, som ger 15 extra bar under 30 sekunder, aktiveras via spolhandtaget eller i Kärchers Home & Garden-app.

Rätt tryck för det du ska rengöra
Bluetooth-anslutningen mellan smartphone och Smart Control högtryckstvättar gör det möjligt att överföra rätt trycknivå för det valda rengöringsobjektet från appen till högtryckstvätten.

Få tillbaka WOW-känslan utomhus!
Högtryckstvätten kan användas till alla dina rengöringsutmaningar utomhus, som trädgårds- och balkongmöbler, staket, fordon, trappor och altan. Vad behöver du rengöra idag?

Fasad
Att tvätta fasaden behöver varken vara tungt eller tidskrävande. Applicera först rengöringsmedel nerifrån och upp med Kärchers förlängningsskaft TLA 4. Låt medlet verka för att därefter borsta och skölja av fasaden. Kärcher har ett brett sortiment av borstar och tillbehör för att rengöra olika typer av fasader. För plana ytor kan Kärchers terrasstvätt användas då den går att anpassa för vertikal rengöring. Om du vill nå högre upp på fasaden gör du det enkelt genom att ansluta förlängningsskaftet TLA 4. Till skaftet kan du ansluta borste för fasad eller fönster. Kom ihåg att justera trycket! Ett alltför kraftigt tryck kan orsaka att vatten stannar kvar i fasadvirket, vilket ger en bra grogrund för röta.


Altan och uteplats
Altanen rengör du bäst inför säsong när trallen eller stenen inte har hunnit torka. Blötlägg annars underlaget, applicera Kärchers rengöringsmedel avsett för respektive underlag och låt medlet verka. Använd därefter Kärchers terrasstvätt för att bearbeta ytan tills önskat resultat är uppnått. Skölj av underlaget. För skonsam rengöring av ädelträ eller kompositmaterial rekommenderas PCL 4 terasstvätt. Glöm inte att justera trycket för det underlag du tvättar och tänk på att alltid ha terrasstvätten i rörelse så länge du tillför vatten.

Staket
Staket bör sköljas av regelbundet för att minska påväxt eller att till exempel vägdamm/salt från vägarna ska påverka materialet. Vid envis smuts kan man med fördel använda Kärchers Boost-läge som finns på Kärchers nya Smart Control högtryckstvättar. Boost-läget gör att du får ett högre tryck under en period för att avlägsna hårt sittande smuts på hårda underlag.

Stuprör & hängrännor 
Under hösten samlas det mycket smuts i dina hängrännor och det är viktigt att hålla efter dem för att öka livslängden och minimera risken för att vatten rinner över och skadar husets fasad eller grund. Kärcher har flera tillbehör som förenklar arbetet. För att rengöra dina hängrännor kan du använda dig av en rengöringssats för hängrännor och stuprör som snabbt och enkelt rengör rännan.

Trädgårdsmöbler
Skölj av dina utemöbler genom att använda högtryckstvätten. Applicera plast eller trärengöringsmedel genom Kärchers rengöringssystem Plug’n’Clean eller anpassad rengöringsbehållare. Välj ett lågt tryck för att rengöra trädgårdsmöblerna. Vid behov kan du byta ut spolröret mot en Kärcher borste för att rengöra ytan lite extra.

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto