Ett funktionellt kök är a och o men en köksblandare med finess och design gör att ditt kök känns extra lyxigt.

På BAUHAUS hittar du kvalitativa köksblandare för alla inredningsstilar och hushåll. 

Vi har bland annat modeller från storsäljande favoriter som CamargueGustavsbergGROHEPrimy och Grana. Här hittar du allt från trendiga köksblandare i helsvart, koppar och mässing till traditionella  blandare i krom och rostfritt stål.

 Letar du efter det där lilla extra erbjuder vi även köksblandare med inbyggd kolsyrefunktion samt köksblandare i antik design för kök i äldre stil. Vi har något för alla prisklasser och garanterar att du kommer hitta vad du letar efter! 

Här hittar du köksblandare i raka, runda, låga eller höga utföranden! 

Önskar du montering? Vi erbjuder montering till fast pris på din nya köksblandare!
Ta hjälp av våra duktiga montageservicekoordinatorer som gör allt för att hitta rätt hantverkare åt dig. 
Vi hjälper dig med kostnadsfri offert, råd, tankar kring montage och garanterar att arbetet utförs av auktoriserade montörer. 
Du slipper slösa dyrbar tid på att leta efter rätt hantverkare - låt oss göra jobbet! Läs mer här

KÖKSBLANDARE EFTER FÄRG

VILKEN KÖKSBLANDARE SKA MAN VÄLJA? MED ELLER UTAN DISKMASKINSAVSTÄNGNING?

De allra flesta hem och hushåll har i dagsläget en diskmaskin och många letar därför efter en köksblandare med diskmaskinsavstängning. Fördelen med detta är att vattnet till diskmaskinen vanligtvis är kopplat till köksblandaren och genom att köpa en blandare med diskmaskinsavstängning slipper du installera en avstängning på sidan av köksblandaren. I många fall är detta både praktiskt och snyggt men till saken hör också att alla försäkringsbolag kräver att en avstängning till diskmaskinen ska finnas.

Men vi säljer självklart lösa diskmaskinsavstängningar så du behöver inte oroa dig om favoritblandaren inte har en inbyggd, det går lika bra att installera detta på sidan av. Vi erbjuder många kvalitativa blandare för alla hem, med eller utan diskmaskin!

NÅGRA AV VÅRA FAVORITKÖKSBLANDARE

KÖKSBLANDARE EFTER VARUMÄRKE

17022+ nöjda kunder!

23734 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…