Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.
Filtrera
Visar 18 produkter
Vertikalskärare och Mossrivare: Ge Din Gräsmatta Nytt Liv

Om du äger en trädgård eller en gräsmatta är chansen stor att du har hört talas om vertikalskärare och mossrivare. Dessa två trädgårdsverktyg är ovärderliga när det gäller att hålla din gräsmatta frisk och frodig. Hos BAUHAUS hittar du vertikalskärare och mossrivare som kan göra underverk för din gräsmatta.

Vad är en Vertikalskärare?

En vertikalskärare är ett trädgårdsverktyg som används för att underhålla gräsmattan. Den har roterande knivar som skär lodrätt i marken. Denna process skapar små skåror i marken och avlägsnar döda gräsmattsklipp och mossa. Vertikalskärare hjälper till att öka luftcirkulationen i marken och tillåter näringsämnen och vatten att nå rötterna.

Varför Är Vertikalskärare Viktiga?

Vertikalskärare är viktiga för att bevara din gräsmatta. De hjälper till att förhindra att mossa och ogräs tar över. Genom att rensa bort döda material och mossbildning håller du din gräsmatta frisk och frodig. Dessutom hjälper vertikalskärare gräset att växa jämnt och skapar en jämnare yta.

Vad är en Mossrivare?

En mossrivare är ett annat viktigt trädgårdsverktyg. Den är speciellt utformad för att ta bort mossa från din gräsmatta. Mossrivaren använder speciella metalltänder för att bryta upp och ta bort mossan från markytan. Detta förhindrar mossans tillväxt och hjälper till att bevara en grön och hälsosam gräsmatta.

Mossa och Dess Påverkan på Gräsmattan

Mossa kan vara ett stort problem i många gräsmattor. Det trivs i skuggiga och fuktiga områden och kan snabbt ta över om det inte behandlas. Mossa kan kväva gräset och förhindra det från att växa jämnt. Dessutom kan mossan göra marken sur, vilket inte är optimalt för de flesta gräsarter.

Hur du Använder Vertikalskärare och Mossrivare

Att använda vertikalskärare och mossrivare är en relativt enkel process. Du börjar med att justera maskinens skärhöjd beroende på din gräsmattas behov. Sedan går du långsamt över gräsmattan och låter verktygen göra sitt arbete. Efter användning kan du samla upp det avlägsnade materialet och kasta det.

Vertikalskärare & Mossrivare

Visar 18 produkter
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto