Företagare? Logga in eller bli företagskund här.

För en rikare trädgård!

Träprodukter till trädgården!

Vi försöker alla att sträva efter en allt bättre livskvalitet. Palmako hjälper dig att att utöka trädgårdsutrymmet till en särskild plats i människors liv. Vi tillverkar inte bara stugor. Vi begränsar inte oss till omfattande trädgårdslösningar heller.
Vi gör helt enkelt vårt bästa för att trädgårdarna skall bli speciella platser där de kan ge stunder som är inspirerande och annorlunda, precis som människor. Ju mer varierad vår trädgård är desto mer glädje den ger oss.

Träprodukter till trädgården omfattar många olika produkter: lekställningar och lekstugor, staketpaneler, trädgårdsmöbler, praktiska och enkla redskapsbodar, romantiska och hemtrevliga paviljonger, grillstugor, carportar och garage, och sist men inte minst, klassiska friggebodar för användning som förråd eller ett skönt extrautrymme för familjen eller gästerna.

Våra produkter är tillverkade av nordisk gran, ett hållbart material med hög kvalitet. Vårt klimat har långa kalla vintrar och korta somrar som gör att granen växer långsamt, som gör att virket blir av särskilt bra kvalitet.

Våra trädgårdshus kan i stort sett delas i två kategorier med tanke på hur dessa är tillverkade och sedan hur de skall monteras: knuttimrade och av prefabricerade väggelement.

Att knuttimra är det mest traditionella sättet att bygga stugor och har fortfarande många fördelar som exempelvis att du helt slipper skruvar och spik för att bygga ihop väggarna.

En teknik som är enkel även för dig helt utan byggerfarenhet. Stugan levereras i delar som knuttimras ihop och med alla nödvändiga fästelement inkluderade. Alla övriga detaljer är färdigkapade vilket gör den enkel att bygga ihop på rätt sätt.

Byggnader med modernt utseende i stilren skandinavisk design som passar utmärkt på varje tomt. Färdiga väggelement möjliggör snabb och enkel montering. Dessutom har du möjligheten att placera om dörrar, fönster och väggblock för att skapa en lösning som passar just dig bäst.

Bland våra elementhus har vi praktiska lösningar med smalare ram för förvaring av trädgårdsredskap.

Stugor med 88 mm färdiga väggelement är förstärkta med vind- och fuktskyddande fibermembran som gör dessa extra motståndskraftiga mot tuffa väderförhållanden och minimerar risk för fuktskador. Väggarna är även förberedda för isolering vid behov.

Att tänka på då du väljer en lekstuga.

Uppmuntra barnens kreativitet att skapa en egen liten värld! Bland Palmakos lekstugor hittar man säkert en stuga som uppfyller just ens barns drömmar. Vi har små sagolika hus, lekstugor med litet mysigt loft och många fler, alla med fina små detaljer.

De flesta lekstugorna levereras i färdiga väggelement med reglar och stående panel som du bygger upp på en enda dag! Vi har även lekstugor som enkelt knuttimras ihop.
Vi rekommenderar dig att läsa monteringsanvisningen före köpet.

Palmako lekstugor är CE- och TÜV-certifierade. TÜV-Rheinland-certifikatet är ett bevis på produktens säkerhet speciellt för barn och högkvalitetsgaranti. Produkten och dess tillverkningsprocess testas och övervakas av ett oberoende certifieringsorgan. Alla testresultat visar att Palmakos barnprodukter är säkra för barnen i privat bruk.

Takbeläggning ingår inte i leveransen, kom ihåg att köpa det som tillval.
Våra lekstugor levereras omålade (om inte annat speciellt anges) och vi rekommenderar att måla trädetaljerna för att skydda huset från fukt och UV-skador.

Lekställningar och gungställningar

Kan hända att vi som vuxna ibland blir alldeles för allvarliga – låt barnens skratt och lek påminna oss om hur man njuter av livet! Palmako erbjuder olika alternativ från enkla fina gungor upp till riktiga lekborgar med torn, rutschkanor och kompisgungor som är avsedda för hemmabruk.
Palmakos gung- och lekställningar är säkra för barn eftersom de uppfyller CE-föreskrifterna och är TÜV-certifierade.

Gungställningar ska placeras på en slät yta som är täckt med lämpligt material: sand, bark eller väl underhållet gräs. För att säkerställa stabilitet ska gungställningen förankras i marken.

För att förlänga lekplatsens livstid är alla trädetaljer tryckimpregnerade i brun eller grön färg.
Några av gungställningarna är gjorda av massivt runt trä som kan få sprickor pga spänning i träet efter torkning. Det påverkar gungställningen dock bara estetiskt och inte säkerheten. Vill du vara säker på att gungställningen du köper inte ska få sådana sprickor, satsa då hellre på någon av våra produkter av kvadratiskt hyvlat trä eller av limträ.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto