Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

Toaletter för landet & stugan
Förbränningstoaletter blir mer och mer populära och är den toalettlösning som ökar mest i Nordens fritidshus. Den enkla användningen och det komfortabla i att den enda restprodukten är ren aska, bidrar till den positiva utvecklingen för förbränningstoaletten. Allt som krävs är el och ventilation. Skippa avlopp, grävning och stora installationer. Förbränningstoaletten löser problemet på ett enkelt sätt.

Vilken toalettlösningar passar dig?
Det finns mycket att ta ställning till och ta reda på när man ska välja toalettlösning. Därför har Separett gjort en kortare guide med saker som kan vara bra att tänka på innan man köper sin toalett. Till exempel kan du läsa om kommunala bestämmelser och tomtens lämplighet.

Vi vill göra det enkelt för dig
Vi har på denna sida samlat information om de mest populära produkterna från Separett, bland annat Cindi Basic, Cindi Family, urinseparerande toaletterfrystoaletten. Läs mer om fördelarna respektive toalett erbjuder och få en enklare vardag hemma i stugan och på landet.


”Genom att välja en toalettlösning från Separett
är du faktiskt med och bidrar till en bättre och grönare värld"

Vilken toalettlösning passar dig bäst?

Förbränningstoaletten är ett enkelt och smidigt alternativ eftersom toalettavfallet förbränns och
kvar blir endast en liten mängd aska som enkelt tas om hand genom att den används som växtnäring eller slängs tillsammans med hushållsavfallet

Vilken förbränningstoalett passar dig bäst?

Vad är skillnaden mellan Basic och Family?

CINDI® är Separetts familj av förbränningstoaletter. De blir mer och mer populära tack vare den enkla användningen och det bekväma i att den enda restprodukten att hantera är ren aska. Slipp avlopp, grävning och andra kostsamma installationer. Allt den kräver är el och ventilation. För att få en god funktion över tid är det dock viktigt att installationen görs enligt gällande föreskrifter och att toaletten sedan sköts enligt anvisningar. Det är inte speciellt svårt, men det är viktigt att det blir rätt.

Separetts förbränningstoaletter har en hög säkerhetsnivå och är utrustade med ett flertal av varandra oberoende sensorer som övervakar funktion och temperatur. De är även utrustade med ett mekaniskt överhettningsskydd som enbart kan återställas manuellt om toalettens gränsvärden skulle överstigas. Detta ger dig en säker tillvaro och ett bekvämt ägande.


Checklista inför våren för dig som redan har en förbränningstoalett från Separett

✔ Kolla hela ventilationsröret och ventilationshuven så det är hinderfritt.

✔ Ta även en titt i toaletten och askpottan för att säkerställa att inga smådjur har hittat dit under vinterns kalla dagar.

✔ När du har kollat igenom toaletten kan du sätta tillbaka askpottan, koppla in toaletten till ventilationsröret och ansluta stickproppen till uttaget. Sätt på ett program. Om värmeelementet inte fungerar som det ska så är det möjligt att fukt har smugit sig in under vintern. Prova att stänga av och sätta på toaletten, vrid på värmen i utrymmet och låt toaletten stå ett par timmar innan du provar igen. När du har fått igång ett program och toaletten värmer så låter du hela programmet gå utan något avfall i toaletten.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…