Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Vilken toalettlösning passar dig bäst?


Vad är skillnaden mellan Basic och Family?

Separetts förbränningstoaletter finns i två modeller; Family och Basic. Förbränningstoaletter blir alltmer populära runt om i världen tack vara den enkla användningen och den bekväma hanteringen av restprodukten, som enbart är ren aska. Allt toaletten kräver är el och ventilation – enkelt och smidigt!

Båda modellerna har samma kapacitet, upp till sex personer i ett hushåll, vilket innebär att toaletten kan användas utan väntetid. Egentligen så är Basic enbart en förenklad version av Family.

Magnetsensor i locket

Elementet stängs av automatiskt när toalettlocket öppnas. Används toaletten under ett pågående förbränningsprogram så är det inget som märks.

Batteri inuti toaletten

Bryts strömmen under förbränningen kommer fläkten i Family fortsätta ventilera ut luft med hjälp av det inbyggda batteriet, detta försäkrar att det inte blir någon lukt i toalettutrymmet.

Användarvänlig display

Family har en användarvänlig display på toppen av toaletten med enkel menyåtkomst där du får informationen i fulltext när det är dags att tömma askpottan, utföra rengöringsmoment och rekommenderad tid för service.

Justerbara förbränningstider

Family har två justerbara förbränningsprogram. Du kan enkelt ändra längden och för många räcker det med en kortare förbränningstid. Såklart minskar vi även energiförbrukningen!

#separett #separettsverige

Vi på Separett drivs av vår vision
– vi ska bidra till en högre livskvalitet för de många!

Detta är något som genomsyrar hela vår organisation och speglar vårt arbetssätt. Genom utveckling av marknader, produkter och nationella/internationella samarbeten ska vi öka livskvaliteten, underlätta vardagen och göra den mer bekväm för alla.

Våra produkter gör det möjligt att spara vatten till något mer värdefullt än att spola bort sitt avfall med. För oss är det viktigt att vi kan bidra till naturens kretslopp och en bättre värld.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto