SPEGELSKÅP SVEDBERGS BIRDIE 40 CM

1 385,00 kr

Birdie är ett spegelskåp med tre flyttbara hyllor i lackad plåt och är rymligt med väl tilltagen höjd. Spegelskåoet kan vänster- eller högerhängas. Skåpet är tillverkat av zink-järn legerad plåt som ger utmärkt resistens mot korrosion/rost. L...

Se fullständig produktbeskrivning

Hemleverans

Montageservice

Montageservice fast pris : 2 495,00 kr / st
Vill du ha hjälp med montering?

Produktbeskrivning

Birdie är ett spegelskåp med tre flyttbara hyllor i lackad plåt och är rymligt med väl tilltagen höjd. Spegelskåoet kan vänster- eller högerhängas. Skåpet är tillverkat av zink-järn legerad plåt som ger utmärkt resistens mot korrosion/rost. Lackerad med pulverfärg för god reptålighet. Tillverkat och färdigmonterat i Svedbergs fabrik i Dalstorp.

Teknisk information
Bredd(cm): 40
Höjd(cm): 70
Djup(cm): 13.5/20

Skötselråd
Rengöring av Svedbergs möbler sker enklast med en fuktig trasa med eventuellt lite vanligt rengöringsmedel. Du bör undvika skurmedel och andra medel som innehåller slipmedel, syror eller ammoniak. Rengöring av glaset sker med hjälp av, för badrum och ändamålet avsedda rengöringsprodukter. Avtorkning av ytorna bör ske med frottéhanduk eller annat mjukt material. Använd aldrig rengöringsmedel som har en slipande effekt eftersom de kan repa glasytorna.

Mer information
Produktnamn SPEGELSKÅP SVEDBERGS BIRDIE 40 CM
Artikelnummer 3019035A
Vikt 0.000000
EAN-nr 7392533003201
Varumärke SVEDBERGS

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

17249+ nöjda kunder!

23968 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…