TAKPANEL HUNTONIT CLASSIQUE 62 VIT 2.88M2

=
532,80 kr
Jmf. pris: 185,00 kr/m²

Takpanel Classique 62
 
Huntonit Classique färdigmålat innertak är en slät takpanel med svagt ”frostad” strukturerad yta. Classique är valet för dig som vill ha ett traditionellt innertak i ett slät utförande.

Väljer du ett Hunt...

Se fullständig produktbeskrivning

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Produktbeskrivning

Takpanel Classique 62
 
Huntonit Classique färdigmålat innertak är en slät takpanel med svagt ”frostad” strukturerad yta. Classique är valet för dig som vill ha ett traditionellt innertak i ett slät utförande.

Väljer du ett Huntonit innertak kan du dessutom glömma allt om spackling, slipning, målning och tapetsering. Spara tid och pengar!

Takskivorna är försedda med not och fjäder för dold skruvning och smidigast möjliga montage. Huntonit takskivor kan användas i såväl nybyggnation som renovering och fungerar utmärkt i hemmets alla rum. Väljer du ett innertak från Huntonit kan du även sätta upp spotlights om du så önskar ( Huntonits målade yta tål den värme som spotlights alstrar).

Huntonitskivorna fungerar bra också i badrumstaket. Sätter du upp ett innertak från Huntonit, så kan du vara säker på att resultatet blir ett innertak som håller, och ser vackert ut under många år.

Huntonit färdigmålade innertak är tillverkade i miljövänlig, slitstark, hårt sammanpressad träfiber och målade 5 gånger. Det ger en produkt med mycket hög kvalitet.

Samtliga skivor är målade med vattenbaserad akrylfärg, glans 20. Om man får tapetklister på skivan skall klistret omedelbart torkas bort. Om detta ej görs kan färgen efter en tid släppa från skivan. Skivorna skall lagras torrt på fast underlag.

Teknisk information
Färg: Vit (S 0502-Y)
Bruttomått LxBxT: 1220x620x11mm
Antal st/frp: 4
Antal m2/frp: 2.88

Observera! Bruttomått: inklusive not och fjäder

Mer information
Produktnamn TAKPANEL HUNTONIT CLASSIQUE 62 VIT 2.88M2
Artikelnummer 4425653A
Vikt 28.0000
EAN-nr 7055752310016
Netto vikt 26.50
Typ INNERTAK
Serie CLASSIQUE 62
Varumärke HUNTONIT

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

18853+ nöjda kunder!

27045 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…