Företagare? Logga in eller bli företagskund här.
Filtrera
Visar 18 produkter

På BAUHAUS hittar du ett stort sortiment av komposter. Hos oss kan du handla varmkomposter, kompostgaller, kompostbehållare, kompostsilos och komposter för inomhusbruk. Det finns många anledningar till att börja med kompostering. En fördel är att du genom komposten får tillgång till näringsrik mull som du kan använda i trädgården.

När är komposten färdig? Ofta tar det mellan två till fyra månader innan komposteringsprocessen är redo för användning i trädgården som näring. Däremot kan det ta längre tid beroende av vad du lägger för avfall i din kompost. Finns det några andra fördelar med kompostering? Att lägga matavfall och trädgårdsavfall i komposten sparar på energi och pengar, detta eftersom du inte behöver fylla soptunnan lika ofta. Detta är bra för både miljön och ekonomin. 

Förslag på rester som går bra att kompostera:
- Kött, fisk & skaldjur
- Ägg, äggskal & äggkartonger
- Hushållspapper & kaffesump
- Växter & blommor
- Grönsaker, frukter & mjölkprodukter
- Ogräs, barr & löv

I vårt sortiment hittar du komposter från varumärken som Greenline, Plus, Cofa & Separett. Vi erbjuder alltid billiga komposter och kompostgaller med hög kvalitet med snabb leverans. För att du ska lyckas med din kompost på bästa sätt erbjuder vi flera olika typer av tillbehör för komposten. Vi har bland annat luckringsstavar, kompostskopor, strötunnor och kompostströ. Hela vårt sortiment med tillbehör för komposten hittar du här.

Vill du flytta trädgårdsavfall till komposten är ett smidigt alternativ att använda en skottkärra. När du vill röra om i komposten eller flytta kompost från komposthållaren går det bra att använda en spade eller grep.

Komposter

Visar 18 produkter
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…