BADRUMMET ÄR DET NYA KÖKET 

I dag spenderar vi hellre pengar och dyrbar tid på att renovera badrummet så smakfullt och lyxigt som möjligt. Det är inte en slump att badrummen har blivit viktigare för ögat att renovera när marknaden för utbudet ständigt förnyas. Det krävs dock inte alltid en påkostad helrenovering för att ditt badrum ska kännas rätt i tiden - komplettera med tvättställsblandare och matchande bottenventil för att ge din badrumsmöbel ett nytt lyft.

 Här på BAUHAUS hittar du billiga och prisvärda tvättställsblandare samt bottenventiler i alla stilar och färger. Vi erbjuder bland annat tvättställsblandare i kromsvartvittmässing och koppar men även i färger som rött och brons. För det fristående tvättstället har vi dessutom höga rundade blandare eller inbyggda tvättställsblandare för ett mer estetiskt och stilrent utseende. Vi erbjuder också effektfulla blandare med sensor eller vattenfallsfunktion. Kanske är du ute efter en mer traditionell stil? Vi har tvättställsblandare även för dig. Här hittar du klassiker som kromfärgade blandare med ett grepp- eller tvågreppsstyrning. Vraka bland modeller från väletablerade varumärken som CamargueGROHEGustavsbergSvedbergsPrimyGrana och många fler. 

Vi garanterar att du hittar vad du letar efter! 

ÖNSKAR DU MONTERING? VI ERBJUDER MONTERING TILL FAST PRIS PÅ DIN NYA TVÄTTSTÄLLSBLANDARE!

Ta hjälp av våra duktiga montageservicekoordinatorer som gör allt för att hitta rätt hantverkare åt dig. 
Vi hjälper dig med kostnadsfri offert, råd, tankar kring montage och garanterar att arbetet utförs av auktoriserade montörer. 
Du slipper slösa dyrbar tid på att leta efter rätt hantverkare - låt oss göra jobbet! Läs mer här

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE EFTER FÄRG

Krom
Svart
Vit
Mässing
Koppar

NÅGRA AV VÅRA FAVORITER

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE FÖR INBYGGNAD

BAUHAUS erbjuder ett högkvalitativt sortiment av tvättställsblandare för inbyggnad från det väletablerade varumärket GROHE. 

En inbyggd tvättställsblandare skapar extra lyx i ditt badrum och passar främst till fristående tvättställ. Med inbyggd blandare är du friare i valet av handfat och kommod. 

De tre inbyggda blandarna Allure, Eurosmart Cosmopolitan och Concetto Round från GROHE har fler saker än trendig design gemensamt - de har inställbar flödesbegränsare, justerbar strålsamlare samt ettgreppsstyrning. 

Inbyggnadsblandarna är tillverkade av kvalitativ yta av krom med extrem hållbarhet. Ytskiktet som kallas GROHE StarLight krom är mycket reptåligt och enkelt att göra rent!

Tvättställsblandare för inbyggnad

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE MED ELLER UTAN BOTTENVENTIL

Tvättställsblandare
med bottenventil
Tvättställsblandare
utan bottenventil

BOTTENVENTILER

Det finns många typer av bottenventiler idag. Bottenventilen är kanske något du aldrig har tänkt på i det stora hela, den har funnits där som ett komplement till ditt handfat för att släppa ut vatten som samlas - men inte mer än så. 

Här på BAUHAUS erbjuder vi dig olika bottenventiler som alla har olika funktioner beroende på vad du letar efter. Bottenventiler kan ibland ingå vid köp av ny blandare men går också att köpa separat. Är du inte nöjd med den bottenventilen som ingår kan du självklart köpa en annan variant. 

Var bara noggrann med att kontrollera om du behöver en bottenventil för tvättställ med eller utan bräddavlopp samt säkerställ att bottenventilen passar till handfatets tjocklek.

VILKEN BOTTENVENTIL BEHÖVER DU?

Pop-up-ventil eller Clic-clac som den även kallas är den mest vanliga bottenventilen idag. Bottenventilen har en heltäckande överdel som du trycker på för att öppna ventilen. När den öppnas poppar den upp, därav namnet.
För att stänga bottenventilen trycker du på överdelen och ventilen stängs igen.

Lyftventil styrs med en spak på blandarens baksida. Genom att föra spaken upp och ner öppnas och stängs bottenventilen. Lyftventilen ingår i många fall vid köp av blandare. 

Silventil är en bottenventil som i de flesta fall har små hål, likt en sil, direkt i ventilen. Silventilen är vanligast i tvättställ utan bräddavlopp för att undvika överfyllnad i handfatet.

Öppen bottenventil fungerar i praktiken på samma sätt som en silventil men den påminner om en pop-up ventil i utseendet. En öppen bottenventil har heltäckande överdel precis som pop-up ventilen men den går inte att stänga, detta på grund av överfyllnadsrisken i tvättställ utan bräddavlopp.

Bottenventiler
Vilken är din favorit?

EASY CLEAN VATTENLÅS

På marknaden idag finns även ett annat alternativ som börjar bli allt mer populärt ute i hemmen. Prevex Easy Clean är den nya tidens vattenlås med tillhörande pop-up ventil. Du slipper krångla och montera loss vattenlåset för att göra rent inunder handfatet. 

Easy Clean har en bottenventil med inbyggd behållare som du enkelt lyfter upp ovanifrån. 
Smidigare än så blir det inte. 

Easy Clean passar endast handfat med integrerat bräddavlopp samt med Ø32 och Ø40 mm avloppsrör. Avsätt 20 sekunder i veckan för att göra rent i förebyggande syfte och du kommer alltid ha ett fräscht vattenlås och tvättställ! 

Easy Clean
Vattenlåset du rengör
i handfatet, inte under!

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE EFTER VARUMÄRKE

19558+ nöjda kunder!

27871 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…