Information angående Coronaviruset Covid-19

Visar 122 produkter

Sida

Dörr & Fönsterpartier

Visar 122 produkter

Sida

På BAUHAUS finner du svensktillverkade dörr & fönsterpartier från Halle med fabrik i Laholm. Välj mellan 100-tals olika utförande för att hitta det glasparti som passar just dig. Med ett glasparti släpper du in dagsljuset samtidigt som du skyddar mot vind och blåst om så önskas. Väljer du att köpa skjutbara glaspartier så öppnas dessa smidigt om man vill släppa in luften. Profilerna runt glaset består av vitlackad aluminium och har integrerade droppbleck samt stansade dräneringshål. Glaspartiet är av en tidlös design och passar in i de flesta miljöerna.

För den som vill sätta ihop sitt egna uterum med separata komponenter så erbjuder BAUHAUS ett brett sortiment med produkter från Halle. BAUHAUS erbjuder skjutbara dörr och fönsterpartier för sommar-, höst- och vintersäsongen i flera olika storlekar, kompletta kanalplasttak i tjocklekarna 10mm, 16mm, 32mm och 55mm som är anpassade för olika säsonger i olika färger och olika mått. 

Har man inte möjlighet att montera ett utrerum så erbjuder BAUHAUS även fasadpartier, både skjutbara och vikbara partier, i olika storlekar som monteras direkt på husfasaden. 

26763+ nöjda kunder!

35546 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…