Företagare? Logga in eller bli företagskund här.
Filtrera
Visar 180 produkter

På BAUHAUS hittar du alla tänkbara produkter som krävs för att rusta upp, renovera eller bygga ett nytt uterum. Köp smidigt ett komplett kanalplasttak som passar just ditt ändamål, välj mellan 10, 16 och 32 mm tjocklek. I de kompletta kanalplasttaken ingår takskivor, sidokantsprofiler, skarvprofiler, monteringstejp och monteringssats.

Plasttaken finns i drygt 80 olika storlekar och kan fås i färgerna OPAL eller KLAR. 16 mm skivorna finns även i färgen RÖK. 
Här hittar du även ett enormt urval av glaspartier i dörr och fönsterformat. De olika säsongerna bestämmer vilken isoleringsförmåga partierna ska ha. 
Sommarglaspartiet består av ett säkerhetsglas, vår/höst är ett isolerat 2-glas parti, Vinterpartiet är ett isolerat 2-glas parti med argongasfyllning och där inre glaset är energiglas. Välj mellan fast eller skjutbart glasparti. 

Drömmer du om ett nytt uterum? på BAUHAUS finns kompletta uterum för alla årstider. Sommar uterum är anpassad för den som vill kunna njuta av de härliga sommarkvällarna. I ett vår/höst uterum förlänger man sommaren då dessa glaspartier håller värmen inne på ett bättre sätt, flytta ut i uterummet på våren och flytta in igen till hösten. Vill du kunna använda ditt uterum oavsett väder? Då är ett vinteranpassat uterum lämpligt, med en temporär uppvärmning kan du sitta i ditt vinteruterum och se ut över det vita vinterlandet.

Uterum

Visar 180 produkter
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto