Just nu: beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.
Filtrera
Visar 22 produkter

Se till att ha det du behöver om olyckan är framme. På BAUHAUS så hittar du allt från plåster, ögonbad till ett komplett förstahjälpen kit. Att ha en brandfilt hemma kan göra skillnaden. 

Första hjälpen kit är ett kit bestående av flera viktiga delar för att kunna ge snabb och säker vård om olyckan är framme. Vi har flera olika typer av kit som passar för olika typer arbetsplatser och platser och för olika typer av olyckor. Våra kit går att hänga på väggen så att de går att hitta enkelt vi tex en arbetsplats eller vid större evenemang. Vi har även mindre första hjälpen kit som är enkla att ta med vart du än ska någonstans, perfekt att ha i bilen eller vid resor.

Nöddusch är en viktig säkerhetsutrustning för arbetsplatser där kemikalier och andra farliga ämnen används eller hanteras. Den snabba och effektiva funktionen för att skölja av kroppen och ögonen kan förhindra allvarliga skador om olyckor inträffar. Varje arbetsplats bör ha en nöddusch som är lättillgänglig och redo att användas vid behov.

Första Hjälpen & Hudvård

Visar 22 produkter
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto