Information angående Coronaviruset Covid-19

Visar 21 produkter

Avloppsrensare

Visar 21 produkter

Har du stopp i avloppet? I så fall behöver du inte leta efter hjälp längre. På BAUHAUS hittar du ett stort sortiment av avloppsrensare, vaskrensare och propplösningsmedel för alla typer av stopp. Du kan bland annat köpa miljövänliga propplösare och avloppsrensare som är anpassade för stopp i avloppet i toaletten, köket eller utomhus.

Hur tar du bort stoppet?
Du kan välja mellan att köpa propplösare som späds med vatten och som enkelt löser upp stopp i avlopp, handfat, toalett, golvbrunn samt badrum och kök. Vi har propplösningsmedel från flera kända varumärken, bland annat Nitor och Green Gobbler.

Vid sidan om våra propplösningsmedel kan du köpa manuella avloppsrensare och avloppsrensare som drivs med hjälp av batteri, denna typ av avloppsrensare är helt miljövänliga och passar bra när du inte vill använda något medel. En effektiv och miljövänlig lösning för att avlägsna stopp i avlopp är avloppsrensare som kopplas ihop med högtryck. I vårt sortiment hittar du avloppsrensare för högtryckstvättar från Kärcher och Nilfisk. En avloppsrensare som drivs med hjälp av högtryck löser snabbt upp stopp i avlopp både inom- och utomhus.

25048+ nöjda kunder!

33657 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…