Företagare? Logga in eller bli företagskund här.
Varumärken
Filtrera
Visar 15 produkter

Ditt hem är lika viktigt som dig - därför erbjuder vi på BAUHAUS produkter inom vattensäkerhet för att du ska känna dig trygg. Här hittar du bland annat underlägg för diskmaskin, kyl och frys men även insatser tänkt att lägga på botten i bänkskåp under diskbänk och diskho. Ett underlägg är bra på många sätt men framförallt skyddar det både golv och underskåp mot repor eller eventuella fuktskador. När olyckan är framme leder underlägget fram vattnet och en läcka blir enklare att upptäcka.

På BAUHAUS hittar du dessutom två produkter som stärker ditt försvar lite extra - vi har en vattendetektor som du kan placera intill tvättmaskinen eller diskmaskinen. Det går även att placera den på väggen med en förlängningssladd. Vattendetektorn alarmerar så snart den kommer i kontakt med vatten och med hjälp av WiFi-uppkoppling skickar den notiser direkt till önskat telefonnummer alternativt mejladress.

Vi har även vattenfelsbrytare som kopplas på direkt på vattenledningen. Vid minsta eventuella risk eller skada alamarerar vattenfelsbrytaren och stänger omedelbart av vattnet. Med en vattenfelsbrytre kan du känna dig säker var du än befinner dig!

Vattensäkerhet

Visar 15 produkter
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…