Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

EVENT & AKTIVERINGAR

Precis som vi finns och supportar flera stora förbund så finns vi också ute på ett antal stora event runt om i Sverige. Tillsammans med förbunden hålls aktiveringar och event under mästerskap och tävlingar. Vår förhoppning är att våra aktiveringar kan komma att höja publikupplevelsen och således publiktrycket. 

BLODOMLOPPET

Blodomloppet är ett motionslopp som arrangeras på 17 orter runt om i landet. Syftet är att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främja en hälsosam livsstil. Promenera, jogga eller spring 5 eller 10 kilometer tillsammans med vänner och arbetskamrater.

Blodomloppets syfte är att uppmärksamma och manifestera behovet av blodgivning samt att främja en hälsosam livsstil. På geblod.nu kan du läsa mer om hur du blir blodgivare. 

STHLM10

STHLM10 är det heta 10-kilometers loppet mitt i stan som från start blev en succé. Du springer Riddarfjärden runt. Start och mål ligger i Rålambshovsparken. 

STHLM10 är ett perfekt motionslopp under vårkanten där vi deltagit inte bara som sponsor utan även som deltagare tillsammans med vår personal. 

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto