Information angående Coronaviruset Covid-19

SVERIGE I RÖRELSE

Precis som vi finns och supportar flera stora förbund så finns vi också ute på ett antal stora event runt om i Sverige. Från STHLM10 i Rålambshovsparken till Blodomloppet i Umeå. Vi älskar event och vill självklart vara en del av event-Sverige. Ofta finns vi på plats med aktiveringar och tävlingar. 

STHLM 10

STHLM10 är det heta 10-kilometers loppet mitt i stan som från start blev en succé. Du springer Riddarfjärden runt. Start och mål ligger i Rålambshovsparken. 

BLODOMLOPPET

Blodomloppet är ett motionslopp som arrangeras på 17 orter runt om i landet. Syftet är att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främja en hälsosam livsstil. Promenera, jogga eller spring 5 eller 10 kilometer tillsammans med vänner och arbetskamrater.

EN 10:A FÖR LIVET

BAUHAUS är huvudpartner i Barncancerfondens insamlingsinitiativ Give Hope sedan 2011 och utmättes 2017 ha samlat in drygt 15 miljoner kronor till Barncancerfonden. 

En 10:a för livet är en insamlingskampanj till förmån för Barncancerfonden som ursprungligen kommer från Runda Upp-kampanjen. Insamlingen sker två gånger per år via våra varuhus, men även via vår personal där BAUHAUS skänker 10kr för varje dag och gång personalen aktiverar sig minst 30 min.

26195+ nöjda kunder!

34914 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…