Information angående Coronaviruset Covid-19

Visar 33 produkter

Plexiglas

Visar 33 produkter

BAUHAUS erbjuder ett brett sortiment av olika typer av skivor från Rias. Låt fantasin flöda och låt din kreativitet komma fram! Hos BAUHAUS finnder du plexiglas som kan användas till många ändamål. Till exempel som fönster i lekstugan eller för avskärming. Plexiglasskivorna kan formas efter uppvärmning i ugnen. Vill du sätta färg på tillvaron så finns hobbyskivor i flera olika kulörer. Användningsområdena är många, och egentligen sätter endast din egen fantasi stopp för vad dessa akrylskivor kan användas till. Exempel på användningsområden är som bordstablett, diverse dekorationer och memoboard.

Tillverka en egen whiteboard eller skylt med en vit aluminiumklädd hobbyskiva med PE-kärna. Går även att använda som väggskiva över spis, ugn eller bakom diskhon. För utomhusbruk finns friskumplattan som är perfekt för avskärmning eller intäckning av t ex fönster och dörrar. Den kan användas både inomhus och utomhus. 

BAUHAUS erbjuder även flera olika tillbehör så som magnetlister, kantlister, nylonnycklar och specialtillverkad silkon för att täta och montera fast droplist. 

 

 

20970+ nöjda kunder!

28460 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…