Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.
Filtrera
Visar 19 produkter

Pizzaugnar är det verktyget för den som älskar pizza och vill laga gudomligt god pizza hemma. Med en pizzaugn kan du enkelt få den perfekta pizzan med krispig botten, så som i Italien. Hos oss hittar du många olika varumärken att välja mellan, exempelvis Ooni, Cozze, Kingstone, Anton Oliver, Mustang, Sunwind, Edil Planet Forni, Omberg.

Fördelarna med en pizzaugn är många. En pizzaugn ger en hög, jämn och kontrollerad värme, vilket gör att pizzan blir perfekt tillagad. En pizzaugn är också enkel att använda och går snabbt att tända upp, med en gasoldriven pizzaugn tar det bara ett par minuter innan du kan börja grädda din pizza. Det tar också bara ett fåtal minuter för att bli klar vilket gör att du enkelt kan laga många pizzor snabbt! 

Hos oss hittar du olika typer av pizzaugnar, de som drivs av gasol, de som drivs av pellets eller de som drivs av ved.

Gasoldrivna pizzaugnar är en av pizzaugn som drivs av gasol. En gasoldriven pizzaugn har många fördelar: De är lätta att använda, snabba att värma upp och kan användas både inomhus och utomhus. Gasoldrivna pizzaugnar är också bra för den som vill ha möjlighet att justera värmen precis som man önskar.

Pelletsdrivna pizzaugnar är en annan typ av pizzaugn som drivs av pellets, vilket är en form av biobränsle som görs av trädskräp. De har många fördelar, som att de är miljövänliga, ekonomiska och lätta att använda. Att tända och få en pelletsdriven pizzaugn varm tar inte mer än en kvart beroende på modell och märke. 

Vedeldade pizzaugnar är pizzaugn som drivs av ved. De har andra fördelar, som att de ger en naturlig och karaktäristisk smak till maten, samt att de är miljövänliga och ekonomiska.

Uppgradera din grillupplevelse med våra pizza-grilltillbehör för pizzaugnen! Vårt sortiment innehåller allt du behöver för att grilla  och njuta av en perfekt pizza! Pizzaspade, pizzasten, pizzastål och pizzaskärare och mycket mer för en komplett pizza upplevelse! Vi har även ett brett utbud av andra grilltillbehör och om vill du skydda din pizzaugn mot väder och vind så rekommenderar vi att köpa ett grillöverdrag

När det kommer till goda pizzor som man kan laga på en pizzaugn finns det oändliga möjligheter. En klassisk margherita-pizza med tomatsås, mozzarella och färsk basilika är alltid en favorit. En BBQ-kyckling pizza med grillad kyckling, lök, paprika och BBQ-sås är också något du måste testa. Oavsett om du föredrar en klassisk eller mer experimentell pizza finns det många olika alternativ att välja mellan. Bara fantasin sätter gränsen!

En pizzaugn ger dig möjlighet att vara kreativ och laga precis den pizza som du önskar. Är du dock ute efter en gasolgrill eller kolgrill så har vi även ett stort sortiment av grillar

Pizzaugnar

Visar 19 produkter
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto