Företagskund? Ansök eller logga in här!

Blackstenius avgörande mål och Lindahls räddning mot Tyskland i VM 2019, Zlatans cykelspark i vänskapsmatchen mot England och Tomas Ravellis räddning i VM 1994. När den svenska landslagströjan sätts på och turneringarna är igång är det svårt att inte bli engagerad. Det är gråt, skratt, förtvivlan och gåshud. Fotbollens kraft är svårt att förneka.

På både dam- och herrsidan har vi starka lag, tätt följt av ungdomar som är krigare in i själen. Att vara med och stötta och bygga den nationalsport som fotboll är, är en ära.

Vi är stolt Nationell partner till Fotbollförbundet.

VM I QATAR 2021

I sommar spelas fotbolls-VM i Qatar. Som sponsor till SvFF har vi den senaste tiden fått in frågor hur vi ställer oss till mästerskapet och hur vi ställer oss till fortsatt sponsring av SvFF. För att tydliggöra är BAUHAUS endast sponsor till SvFF och svensk fotboll och inte till internationella mästerskap. Som nationell partner till SvFF är vi med och stöttar SvFF:s arbete med svensk fotboll inom ungdoms- och breddverksamheten.

Nedan kan ni läsa vidare hur SvFF ställer sig gentemot genomförandet av VM i Qatar. 

BAUHAUS gick in som nationell partner till Svenska Fotbollförbundet våren 2019 och ser det som en självklarhet vars ambition är att bygga svensk idrott på både gräsrots- och elitnivå. Fotbollens unika särställning och position inom svensk idrott tillsammans med SvFFs långsiktiga värderingsdrivna arbete, såsom initiativet ”Alla är olika, olika är bra”, har varit en avgörande faktor i BAUHAUS beslut om att bli Nationell partner.
Idag är vi på BAUHAUS otroligt stolta över vårt samarbete med Svenska Fotbollförbundet. Samtidigt som vi är väldigt stolta över att få stå bakom och stötta dagens samt morgondagens fotbollsstjärnor.

Det svenska damlandslaget har sedan 2003 legat högt upp på världsrankningen.

Det var framförallt mästerskapet 2019 som satte damerna på kartan där vinsten mot Tyskland fick hela svenska folket att jubla.

2019 års mästerskap var en nagelbitare. Hela Sverige stannade upp när slutsignalen ljöd och vinsten mot Schweiz var ett faktum.

Ett stolt Sverige stod bakom ett stolt landslag även när det blev en förlust mot England i kvartsfinalen.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto