SHL
Den svenska hockeyligan är en av de allra bästa i världen.
Spelmässigt är den otroligt underhållande och det är väldigt få idrottsarenor
som kan erbjuda samma hårresande upplevelse som att gå på en fullsatt slutspelsmatch!
SHL berör, det engagerar, det är viktigt för folk.
 
Följ med BAUHAUS in i hockeyns värld och låt er underhållas på högsta nivå!

SÄSONGEN 2019/2020

Efter en riktigt spännande och jämn SHL säsong 2018/2019 så ser vi mycket fram emot att årets säsong drar igång. Efter en klassisk sillyseason bland alla klubbarna, med intressanta övergångar och offensiva nyförvärv, så väntar en mycket spännande seriestart i mitten av September.

De regerande mästarna Frölunda kommer säkerligen vilja ha ett finger med i spelet. Men det är som sagt ovisst och mycket spännande och kanske är det just därför publik siffrorna hela tiden går uppåt i SHL. Spänning och action är något vi alla gillar, speciellt vi på BAUHAUS!
Läs mer

BILJETTJAKTEN!

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. ."

Läs mer

BAUI HOCKEYSKOLA

Utan knattarna, ingen framtida hockey. Precis som att vi vill stötta eliten vill vi stötta och möjliggöra för knattarna. Ishockeyn ska finnas till för alla, och med BAUIS Hockeyskola är det möjligt. Genom BAUIS Hockeyskola får barn i åldrarna 6-12 år chansen att ta del av den fantastiska sporten. Vi på BAUHAUS står för hockeyutrustningen och mat under dagen. Och du, självklart bjuder vi in elitspelare. En heldag där vi möjliggör hockeyn för alla.

Vill du veta mer eller ta del av skolan? Läs mer på SHL:s hemsida.
Läs mer

17027+ nöjda kunder!

24833 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…