Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Att svensk hockey håller absolut världsklass och idag är en av världens bästa ligor är det ingen tvekan om. Det finns inte mycket som slår känslan av att gå på en fullsatt slutspelsmatch.

Men det vi tycker gör SHL till en av världens bästa ligor är inte bara det högkvalitativa spelet, utan SHL´s fanatiska fans!

BAUHAUS har varit stolt huvudsponsor till SHL sedan 2018.

BAUIS HOCKEYSKOLA
Målet med vårt sponsringsarbete är att stötta och ge tillbaka till svensk idrott. Alla ska ha möjligt att idrotta oavsett kön och bakgrund. Detta ville vi visa genom vår hockeyskola som ägde rum 2019. Tillsammans med vår maskot BAUI bjöd vi in ett gäng hockeyintresserade tjejer en dag som fick träna tillsammans hos Växjö Lakers.

Kanske har ni sett ett BAUHAUS-badkar susa förbi tv-rutan när ni tittat på SHL?

Under säsongen 19/20 bestämde sig BAUHAUS för att visa lite extra uppskattning till klubbarnas fans genom att dela ut ett badkar under matcherna. Intiativet kom att bli en mycket uppskattad aktivering hos flera av klubbarna som lever kvar än idag. 

TICKET MAYHEM

Säsongen 19/20 bestämde vi oss för ge tillbaka till de som sjunger, stöttar och hejar på sitt lag i ur skur. Under en mindre turné i några av våra varuhus gömde vi tio säsongskort.

Resultat blev kaosartat kan man gott säga! 

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto