Information angående Coronaviruset Covid-19

Team BAUHAUS är ett koncept framtaget för att bygga och utveckla svensk idrott från gräsrots- till elitnivå. Åtta av Sveriges genom tidernas största toppatleter ingår i teamet och genom BAUHAUS-arvet har de fått 50 000 kronor var som de årligen kommer att placera i ett valfritt projekt. Projekten ska bygga möjligheter för framtidens idrottare. Atleterna har själva gjort resan från föreningslivet till de stora idrottsarenorna och med sponsorsatsningen #BAUHAUSarvet tar vi nu vara på deras ovärderliga erfarenheter och kunskap under denna resa. BAUHAUS har länge varit engagerad i svensk idrott och vår drivkraft inom vårt sponsringsarbete är att bygga en schysst och bra sportkultur som skapar glädje och engagerar folk.

Genom Team BAUHAUS har vi fått möjligheten att bygga svensk idrott genom atleter som gjort resan från föreningslivet till världseliten. De besitter ovärdeliga meriter och gjort allt från att ha tagit SM-guld till VM-guld. 

ANNA SWENN LARSSON

Var det ett självklart val att jobba med BAUHAUS?
"Är jävligt stolt att vara en del av det meriterade gänget i TEAM BAUHAUS, häftiga människor och idoler , Myhrer och Ståhl. Sjukt häftigt att vara i samma team. Kännas bra i magen och att man känner sig fri och inte tvingad."
- Anna Swenn Larsson
DANIEL STÅHL
Vad är det som avgör om du väljer att jobba med en partner?
"För att klara av att bedriva idrott på högsta elitnivå, måste man ha stöd och support av andra, även ekonomiskt. Den träning som krävs för att nå den högsta nivån, är så krävande, omfattande och tidskrävande, att det i princip är omöjligt att ha ett jobb vid sidan av för att kunna finansiera det hela.
Därför är det av stor betydelse och en stor trygghet för mig, om jag har möjlighet att samarbeta med någon partner/företag, i min satsning för att nå världstoppen.
Denna partner, bör vara ett väletablerat företag med bra resurser, som har insikt och förståelse för sportens och idrottens betydelse för människors och i slutändan, samhällets välbefinnande." -Daniel Ståhl
EBBA ANDERSSON

Nu när du nått världseliten och tar en titt bakåt i bakspegeln... vad är det som har varit den avgörande faktorn att just du vart så bra som du varit?
"Glädjen. Glädjen till sporten och allt runt omkring den. Jag tror att om du tycker någonting är kul så har du mycket större chans att bli duktig på det du gör. Sen såklart har familjen betytt mycket. Inte minst att få träna mycket med min bror, som nu även han är med i TEAM BAUHAUS junior landslag i längdskidåkning. Mamma och pappa som alltid varit där för mig och stöttat , men på ett sätt som inte varit krävande utan alltid bara givande!" - Ebba Andersson
ANDRÉ MYHRER
Vad är det som avgör om du väljer att jobba med en partner?
"Jobba med någon som har samma värderingar. Det som känns så speciellt med BAUHAUS är att de bryr sig på riktigt och inte bara vill synas. De gör som de säger, de bygger verkligen svensk idrott." - André Myhrer
CAROLINE SEGER

Vart kommer du att placera ditt BAUHAUS-arv?
"Jag har två stycken 18 åringar som frågar om råd i Rosengård. För mig är det en stolt känsla att vara en förebild för unga tjejer och att motivera de till att bli så bra som de kan, att bli sitt bästa jag! Och jag vill att tröjan skall vara symbol för att unga tjejer att sikta högt och tro på sig själva. Därför kommer jag ge möjligheten för tjejer mellan 10-14 år att få en ny fotboll och en ny landslagströja! De kan hämtas på närmsta BAUHAUS varuhuset i Malmöreginon från första dagen på sommarlovet!" - Caroline Seger
JOHAN KRISTOFFERSSON

Nu när du nått världseliten och tar en titt bakåt i bakspegeln... vad är det som har varit den avgörande faktorn att just du vart så bra som du vart?
"Tävlingsinstinkten… oavsett om det är att dricka upp mjölken snabbast så har jag älskat att tävla. Sen har kärleken till racing hela tiden växt och blivit starkare och starkare med åren." - Johan Kristoffersson
ARON ANDERSSON
Nu när du nått världseliten och tar en titt bakåt i bakspegeln... vad är det som har varit den avgörande faktorn att just du vart så bra som du vart?
"När jag var nära döden och mina föräldrar fick besked att jag inte skulle överleva. Det har gett mig perspektiv att man verkligen måste leva livet och utnyttja varje dag till max. Sen tror jag att jag har hittat rätt, jag älskar utmaningar och äventyr så detta passar mig fantastiskt bra!" - Aron Andersson
MARKUS ERICSSON

Flera stjärnor har passerat genom Team BAUHAUS andan så frågan är inte om det kommer nya stjärnskott, frågan är när. Genom Team BAUHAUS möjliggörs det sista, men svåra, steget från elitkarriär till världsklass. Vi ser framemot de kommande stjärnorna som Team BAUHAUS kommer fostra, och framtiden ser ljus ut. Både för damerna och herrarna.

Team BAUHAUS truppen.

Anna Dyvik, Moa Molander Kristiansen, Elina Rönnlund, Lisa Vinsa, Martin Bergström, Axel Ekström, Marcus Grate, Simon Lagersson, Anton Persson, Markus Ruus. Björn Sandström, Karl-Johan Westberg.

22129+ nöjda kunder!

30231 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…