Företagare? Logga in eller bli företagskund här.

Team BAUHAUS är ett koncept framtaget för att bygga och utveckla svensk idrott från gräsrots- till elitnivå. Åtta av Sveriges genom tidernas största toppatleter ingår i teamet och genom BAUHAUS-arvet har de fått 50 000 kronor var som de årligen kommer att placera i ett valfritt projekt. Projekten ska bygga möjligheter för framtidens idrottare. Atleterna har själva gjort resan från föreningslivet till de stora idrottsarenorna.

BAUHAUS-ARVET
Med sponsorsatsningen #BAUHAUSarvet tar vi nu vara på deras ovärderliga erfarenheter och kunskap. BAUHAUS har länge varit engagerad i svensk idrott och vår drivkraft inom vårt sponsringsarbete är att bygga en schysst och bra sportkultur som skapar glädje och engagerar folk.

Genom Team BAUHAUS har vi fått möjligheten att bygga svensk idrott från grunden genom atleter som gjort resan från föreningslivet till världseliten. De besitter ovärdeliga meriter och gjort allt från att ha tagit SM-guld till VM-guld. Via BAUHAUS-arvet har bl a Daniel Ståhl arrangerat ett diskusläger, Caroline Seger en fotbollsträning och Anna Swenn Larsson ett utegym i Åre.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto