TEAM BAUHAUS

Flera stjärnor har passerat genom Team BAUHAUS andan så frågan är inte om det kommer nya stjärnskott, frågan är när. Genom Team BAUHAUS möjliggörs det sista, men svåra, steget från elitkarriär till världsklas. Vi ser framemot de kommande stjärnorna som Team BAUHAUS kommer fostra, och framtiden ser ljus ut. Både för damerna och herrarna.

 
 
 
 

Han har antagit utmaningar de flesta inte ens skulle drömma om. Som första person i rullstol har Aron bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, simmat 37 kilometer över Ålandshav, armcyklad från Malmö till Paris och skidat 300 kilometer över Antarktis. Dessutom är han en ambassadör för barncancerfonden och har hjälpt oss samla in miljonbelopp till forskningen. Listan på hans bedrifter är lång och vi är en stolt sponsor.

 
 TEAM BAUHAUS

Flera stjärnor har passerat genom Team BAUHAUS andan så frågan är inte om det kommer nya stjärnskott, frågan är när. Genom Team BAUHAUS möjliggörs det sista, men svåra, steget från elitkarriär till världsklass. Vi ser framemot de kommande stjärnorna som Team BAUHAUS kommer fostra, och framtiden ser ljus ut. Både för damerna och herrarna.

Team BAUHAUS truppen.

Anna Dyvik, Moa Molander Kristiansen, Elina Rönnlund, Lisa Vinsa, Martin Bergström, Axel Ekström, Marcus Grate, Simon Lagersson, Anton Persson, Markus Ruus. Björn Sandström, Karl-Johan Westberg.

 

19341+ nöjda kunder!

27628 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…